Rob Rook over de insteek van Dutch Dare

Rob Rook over de insteek van Dutch Dare
  1. De insteek van Dutch Dare is zoals ik dat altijd heb gedaan, ‘de ene hand wast de andere’ en ‘voor wat hoort wat’.

Een mooi voorbeeld is een vriend van me. Hij was op een gegeven moment dakloos geraakt doordat hij in een op dat moment voor hem totaal uitzichtloze situatie zat. Door hem te betrekken bij mij eigen project, de dragster Vespa (VespaR1on), fleurde hij helemaal op en kreeg hij weer de moed om te leven. Tegenwoordig woont hij weer zelfstandig en heeft niet alleen de moed om te leven maar ook zin in het leven. De volgende stap wordt het herstellen van het contact met zijn kind en ook dat gaat uiteindelijk helemaal goed komen.

Als tegenprestatie en in ruil voor mijn hulp, helpt hij me met dingen waar hij goed in is en waar hij talent voor heeft. Als mensen in hun kracht worden gezet, bloeien ze op en tegelijkertijd ben je op die manier dienstbaar voor elkaar, zonder dat er geld of winstbejag in het spel komt. De band met en het vertrouwen in elkaar die hierdoor ontstaat is ongelooflijk sterk en… onbetaalbaar.

Ik ben een ervaringsdeskundige die op een positieve manier het systeem wil doorbreken… ik wil concreet en praktisch helpen! Ik ben gestopt met mijn eigen onderneming Smokey’s Bikeshop om me volledig te richten op Dutch Dare. Hier ligt mijn persoonlijke missie, mijn passie en mijn kracht.

De basis van wat we doen is heel kort samen te vatten: ‘Leven, laten leven en mens zijn!’

 

 

Share

dutch52oknau7